Mainan Minda, Suara Hati, Jalinan Jari

mySOOPA DOOPA VVIP

Wednesday, April 21, 2010

.it is too hard.

memang sukar tuk diluahkan..
hanya tuhan saja yg tahu betapa bodohnya aq..
tp aq xboleh nak salahkan sapa2 dalam hal ni.
bukan senang nak senang!bukan senang nak menang!
mungkin aq tak cukup matang tuk menilai dan alami semua tu.
terlalu muda. hingusan. tapi aq jugak ade perasaan. sama macam orang lain,tak de beza pun.
saat aq cube nak lupakan masa lalu tu,dia datang seakan-akan membantu aq tuk keluar daripada masalah aq.
sebenarnya dari awal lagi aq takut nak teruskan persahabatan tu.
tapi, aq cube ikut nasihat roomate aq supaya
"lupakan je %$!@# tu. xpayah nak setia dengan orang macam 2. buang masa."
ble aq fikir balik ade betul jugak ape yang kak zima cakap.
thats why aq try bekawan dengan dia.

di awal persahabatan kami,aq rase kurang senang dengan dia.
rase macam nak stop sampai situ je kenal ngan dia.
ntah la,mungkin aq da xde pasaan kat laki kot time 2..
tapi,lama kelamaan aq senang bkawan dengan dia. dia lain,dia baik,terlalu baik.
dia buat aq gembira semula,dia buat aq tersenyum kembali.
tapi semua tu hanya sementara.
kerana aq belum cukup matang untuk fikirkan perkara ni.
belum cukup matang untuk dicinta,disayangi,menyintai dan menyayangi.
xpe,aq terima. mungkin itu yang terbaik untuk aq.

thnx awk..
thnx coz sudi jadi kawan saya.
thnx jugak sbb awk selalu dorong saya utk belajar bsungguh2.
c u dipentas Anugerah Naib Canselor..
insyaAllah,saya akan cuba. :)

3 comments:

faizhaqimi said...

awakk pon.
thanks a lot.
=],
u give me smile..
then,
u deserved it too..

ekom said...

hmmm...
mmg hard...
hard core...
tp rse dri ni syok sndri la heavy hard,huhu...

ekom said...

mmg hard