Mainan Minda, Suara Hati, Jalinan Jari

mySOOPA DOOPA VVIP

Friday, August 19, 2011

Mr Right :)

Salam Ramadhan people :)

Sekejap je rasa dah nak habis Ramadhan kan. Hmm, mesti sedih kan. T.T So, apa persiapan raya kali ni? Dah siap? RF belum lagi. Dah jadi rutin, beli baju last minute. Baru ada feel nak raya.HAHA

Dear, apa yang RIGHT tu yea? Huhu. Agak-agak? Ok, yess. I'm in love. FULLSTOP.
Tak kesahlah kalau one of you ada yang tak suka, yang penting RF suka. Mesti ada yang cakap RF ni gatal, miang && whatever la kan. So, thats why i wrote "Mulut orang memang senang && sedap bila berkata-kata, tapi dia tahu ke apa yang dia kata?" on my wall. Anddd, do I care?? Tiba-tiba nak EMO pulak RF ni.HAHA

Yeaa, macam mana pun dia, RF suka dia sebab dia adalah dia. :) 

Yupp, dia. :)
My "Abang Long Kang" HEHE

Ok, cukup-cukuplah pandang picture ni.

P/S : Happy Eid Al-Fitr ^o^

4 comments:

Aima Syamimi said...

wow!!! hensem!!! nak curi boleh??

Nica said...

hehe.. nice..

sy ada resipi lolipop coklat utk kamu...

http://littlemislurve.blogspot.com/2011/08/resipi-lolipop-chocolate.html

R F ™ said...

aima : mana boleh.kte punya la.HEHE

Nica : nice :) <3 coklat.HEHE. Thanks

Aku.Dunia said...

wah wah wah ! so shuitttt ! congrats to Raja dan Din. hope hepi selalu :)