Mainan Minda, Suara Hati, Jalinan Jari

mySOOPA DOOPA VVIP

Sunday, December 12, 2010

12.12.2010


hi kawan ;)
syukur alhamdulillah,berkat kesabaran dan kekuatan mereka,akhirnya mereka berjaya dapat apa yang mereka nak.siapa mereka?huhu. mak dan abah saya la. mak & abah saya diminta untuk menghadirkan diri ke majlis penyampaian sijil HALAL kat PlazaAngsana,JB. itupun sempena Sambutan Maal Hijrah (1432H). tahniah mak,abah!nanti dah boleh la hantar produk ke luar negara!amin~~

demand memang tinggi,dari dulu lagi. pasaran biasa paling jauh pun sampai Singapura.kalau nak ikutkan memang dah sampai US,Qatar,Taiwan, dan Mekah juga.cuma belum ada rezeki nak pasarkan ke luar negara dengan nama syarikat sendiri sebab
belum dapat pengesahan JAKIM.Alhamdulillah.sekarang dah dapat so bolehlah teruskan dan kembangkan pasaran yang ada dengan trademark sendiri .Semoga maju jaya.
InsyaAllah. :)

huhu,masa mak &abah amek sijil tu,saya dan adik2 ape lagi.berRONGGANG RONGGENG la.HAHA ^^
syiera cakap : tak padan sakit!!
hehe ;)
biasalah,lame dah tinggalkan angsana tu! kalau dulu,kat situlah tempat kita lepaskan gian OUTING & kuar dari "PENJARA" tercinta.HAHA
mula2 nak main bowling!HAHH! gile kau!aku sakit ni ajak aku main bowling. xde2,lain2.hmmm
karoke je la.HAHA.memekakkan telinga aku.layan je la.
pastu,perkara yang saya xboleh tinggalkan : men game bola!HAHA
bukan game bola sepak tu la!game yang jaringkan bola dalam jaring.
wahh,138gol!
p/s to EKOM : ada bran??HAHA

next,pusing2 la angsana tu.bukannya ada ape sangat p
un.tapi orang berTIMBUN2!pelik sungguh!
dah abes sesi memenatkan KAKI,kembali mencari mak&abah.
selesai majlis penyampaian sijil tu,ada pulak pertandingan khat!
hahh!!ape lagi,daftar la.
pukul 2ptg bru stat,so sebelum tu mencecet cari pen khat!
ada 1jam setengah,berlatih bagai nak rak!
last2,xmasuk pun sebab nak cepat pegi uma nenek.
HAHAHA~~
nyum2~~ ;P

10 comments:

Fahmi Amee said...

hahah..
comel je mak ngan abah..
tahniah!!
Alhamdulillah..
dapat gak eh..
bagus la..
owh..
x padan ngan sakit ye..
heheheh

iera syahira said...

wah!
tahniah to ur mum n dad. :))
yayunk!
i lupe nk ckp kat u.
N d angsana la.
keje d c2. huhu. :)

p/s: ko amkin cantek! :D

ekom said...

hoi jeng!!!
berani2 ko cabar ak ea??
dlm sejarah ko xde MENANG langsung k...
ko nk ak malukn ko lg ea??
no hal la dude...
jage ko nnt...
sett tmpat mse
(ko belanje)
anyway x sie2 ko g ceramah sne sni kursus sne sni...
rezki korg ank branak...
dah maju jgn lpe ak plk...
padehal umah dekat je..haha..

R F ™ said...

amee : huhu.thnx <3

syiera : N??sape?haha,makin comel an??

ekom : cehhh!!ko,ok.set.tp xnak la yg kt bp mall 2.xbes der.

iera syahira said...

ala. NN la. adoi. xkan aq nak mention nama die d sini yunk. haha

cumel ke?
x2!
makin gemuk.
HAHA

R F ™ said...

syiera : hah???
miss N ke??

ekom said...

ok fine...
men kt klcc pnye...
terbAik pnyar...
haha...

R F ™ said...

ekom : alaa,mentang2 aku susah nak p sane.huhhh

ekom said...

lalalala...
yg pnting ko x pena mng lwn ak...

R F ™ said...

ekom : hmmm,saje je aku bagi ko menang.
nt ko sedih pulak.hahaha