Mainan Minda, Suara Hati, Jalinan Jari

mySOOPA DOOPA VVIP

Thursday, December 9, 2010

PERGI sebentar

hi kawan ;)
mungkin anda tertanya2 kenapa FB saya tak berapa nak kan?huhu
maaf la,actually saya DEACTIVED FB beberapa hari yang lalu.ya,mungkin pergi sebentar dari dunia MUKABUKU tu.


kenapa?hmmm,sejak merasakan ianya tidak penting lagi dalam hidup saya.HAHA (buat masa ni la)^^ dan mungkin juga untuk akan datang.(itupun akan difikirkan semula).KEMALASAN TERLAMPAU nak online sampai lebam jugak salah satu faktor utama.HAHA
so,kalau ada apa2 text me yea.^^




i'll back later.

5 comments:

Syira Qahira said...

salam,,

jgn pergi lama2 yea:)

syira follow ur blog ::)

R F ™ said...

thnx sis :)
i have followed u back.

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy pun piki benda yg sama dear...
tp x mungkin sebab fb momoy hanya classmate jer dalam tu


Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE di BBPM No. 382 !!

nadzirah razalli said...

hi !
thx sbb follow..
:))sy dah follow awk balik :)

R F ™ said...

princess MOMOY : owhh,yeayy!!chaiyok2!!!

nadzirah razali : thnx sis :)