Mainan Minda, Suara Hati, Jalinan Jari

mySOOPA DOOPA VVIP

Wednesday, December 8, 2010

senyapSUNYI

tersentak tiba2 mak tanya,

"kak long,kenapa xde sorang pun kawan kak long yang datang jenguk kak long sakit??
message pun xde ke?tanya2 kabar?"

fuhhh~~~ ape aku nak jawab???

hmm..sekian lamanya terlantar kesakitan,selama itu jugalah hati ni terasa sebak.
kenapa?HAHA.cuma sedih je mengenang rakan-rakan yang diam membisu senyapSUNYI seribu bahasa.

opss,memang pun saya kecik hati.huhu.SEDIH jugak bila tak de sorang kawan pun yang sudi jenguk saya.HAHA.ehh,kau ade kawan ke? :P ade lah jugak dari xde.

bukan ape,kadang2 terfikir.bila nak keluar bersukaRIA tu,ramai pulak yang nak JOIN!!tapi bila berdukaRIA,sorang pun xnak "join". HAKHAK. adOOOoii.KELAKARlah!

kau ni perasan sangatlah FARAH! kau tu sape sampai nak orang jenguk2 kau! adehhh~~~ HUHU :) (ayat sedapkan hati)

"hmm,alaaa~ ,rumah sekangkangKERA pun xkan xboleh jenguk??"

huhh,biarlah dorang nak jenguk ke tak,yang kau sibuk sangat kenapa farah??

biasalah kan..sebab tu lah orang cakap,kawan bersuka RAMAI,kawan sedih susah nak cari. kawan belum tentu jadi rakan, rakan belum tentu jadi sahabat,sahabat belum tentu jadi teman.
xpe la,at least ada jugak yang masih dan tetap prihatin.

thanks to myCINTA,syiera :)






terima kasih semua :)

6 comments:

mimie mazlan said...

farah..r u okay?sakit ape farah???

R F ™ said...

mimie,apndix jea la. :)

R F ™ said...

amee : thnx :)

iera syahira said...

muka amee mmg xley blah. haha.
thankx syg!
awk, klu umah awk dekat ngn sy.
da lame sy dtg umah awk taw.
hari2 klu bole.
nak tlg mak awk jge awk.
tp awk jauh dr sy, sob2~~~ T-T

R F ™ said...

syiera : huhu,xpe la,saya faham. ;)

amee : haha,jeles la tu ngn syiera.

iera syahira said...

eley. amee jeles. welk! :P