Mainan Minda, Suara Hati, Jalinan Jari

mySOOPA DOOPA VVIP

Thursday, December 30, 2010

Jom Sertai Bloglist ZahirulOnline 2011

Assalamualaikum^^

hey,dah hujung2 tahun ni,
ditambah lagi dengan "semangat BERKOBAR" nak memerah otak
saya terasa nak join something interesting kat blog.
duk tengok blogger lain sibuk masuk contest ini itu
teringin la jugak!^^HAHA

ni hasil "PERAHAN OTAK" encik Zahirul Nukman yang telah bekerja keras mempromosikan blog beliau
nice right?great idea!
rajin beliau buat segmen macam ni^^

ok,sebelum tu saya perlu menjawab beberapa soalan

1) Dari mana anda mengetahui blog ZahirulOnline?
ohh,hasil gratisan tangan dan mata saya,saya tahu blog ZahirulOnline ni dari GaLeRi iNi ^^

2) Anda Jejaka atau Jelita?
wah!soalan cepu mas!
memandangkan saya KUAT PERASAN,saya jelita.
HAHA^^ (korang mesti menyampahkan?)
 
3) Nyatakan sebab anda berblogging...
hmm,sebab saya berblogging ;
 saya ni sebenarnya malas membaca tapi suka "BERJIWANG" dengan pena, bermonolog, berkongsi cerita, dan yang paling penting suka berangan!
bukan apa, berangan ni bagus juga.
because we can make future plan! then we can make a good decision!
right? =.=" (cover)

4) Masukkan Header ZahirulOnline, link dan nama ZahirulNukman dalam entri anda...
done ^^

so, sesiapa yang berkenan nak join dipersilakan.

Tarikh tutup: 31 Januari 2011

2 comments:

Zahirul Nukman said...

tq for join it...

terharu nyer~~~ hehe...

R F ™ said...

most welcome :)
segmen ni menarik!